高中精品高中英语_Unit1《Friendship》Period_1课时讲练通配套课件_新人教版必修1ppt课件_图文

Ⅰ. Pre-reading. Enjoy the following poem and answer the questions. A Friend for Life A friend loves at all times A friend helps at all times A friend trusts at all times A good friend lasts a lifetime A friend gives at all times A friend cares at all times A friend endures at all times A good friend lasts a lifetime 1. Why do you think friends are important to you? Because I can share my happiness and sadness with my friends. /Because we can help each other. 2. What do you think a good friend should be like? Discuss in pairs and try to write out the words that describe the qualities of a good friend as many as possible. honest, friendly, brave, humorous, funny, wise, patient, kind, open-minded, responsible, helpful, warm-hearted, selfless, easy-going, . . . Ⅱ. Skim the passage and fill in the chart below. Ⅲ. Read the text and try to tell if these sentences are TRUE(T) or FALSE(F). 1. In the text Anne’s best friend referred to her father. ( ) ) ) 2. Anne kept a diary because she could tell everything to it. ( 3. She felt very lonely because she couldn’t meet the members of her family. ( 答案:1~ 3. FTF 4. They had to hide because Jews were caught by Nazis and put away. ( ) ) 5. Anne named her diary Kitty because she wanted it to be her best friend. ( 答案: 4 ~5. TT Ⅳ. Choose the best answer for each question according to the passage. 1. Anne Frank made her diary her best friend because___ . A. she could tell everything to it B. it would laugh at her C. it would not understand what she was going through D. there was nobody else in her family she could make friends with 答案:A 2. It could be inferred(推断) from the passage that___ . A. she and her family hid away for two years B. Anne liked setting down a series of facts in a diary C. Jews were caught by Nazis and killed during World War Ⅱ D. Anne and her family were discovered and killed at last 答案:C 3. Anne didn’t dare open the window when the moon was bright. That’s because ____. A. they might be discovered B. her family might be disturbed C. it was very cold D. a thief might get into the room 答案:A 4. Anne said she had grown crazy about nature because__ . A. her interests in nature had grown B. she had been indoors too long C. she had been outdoors too long D. she had always been so 答案:B Ⅰ. Choose the one answer that best completes the sentences from the passage. 1. While____the dog, you were careless and it got loose and was hit by a car. A. walked B. being walked C. walk

相关文档

2018精品高中英语_Unit1《Friendship》Period_1课时讲练通配套课件_新人教版必修1ppt课件
高中精品高中英语_Unit1《Friendship》Period_3课时讲练通配套课件_新人教版必修1ppt课件
新人教版高中英语必修一高中英语_Unit1《Friendship》Period_1课时讲练通配套精品ppt课件
高中精品高中英语_Unit1《Friendship》Period_4课时讲练通配套课件_新人教版必修1ppt课件
2018精品高中英语_Unit1《Friendship》Period_3课时讲练通配套课件_新人教版必修1ppt课件
新人教版高中英语必修一高中英语_Unit1《Friendship》Period_3课时讲练通配套课件精品ppt课件
新人教版高中英语必修一高中英语_Unit1《Friendship》Period_2课时讲练通配套课件精品ppt课件
高中英语_Unit1《Friendship》Period_1课时讲练通配套课件_新人教版必修1
电脑版