2018-2019学年度人教版必修五Unit1Great scientistsPeriod1Warming up and reading课件(37张)_图文

英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 Section Ⅰ Warming Up & Reading—Prereading 英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 Step One:Warming up Match the following great scientists with their contributions. 英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 1.The electric light bulb( 2.The Origin of Species( ) ) ) 3.Law of Universal Gravitation and Three Laws of Motion( 4.The development of telescope( ) ) 5.Big Bang Theory and Black Hole Theory( 6.Theory of Relativity( ) 答案: 1.F 2.D 3.B 4.C 5.A 6.E 英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 Step Two:Fast reading Skim the text and then choose the best answers. 1.What’s the main idea of the passage? A.John Snow was a wellknown doctor in London. B.The cause of cholera was polluted water. C.The source of all drinking water should be examined. D.How John Snow collected,analyzed the information,found the cause of the disease and solved it. 答案: D 英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 2.Match the main idea of each part. Part 1(Para.1) Part 2(Paras.2-6) Part 3(Para.7) A.introduction of John Snow and cholera B.cholera was defeated at last of cholera C.how John Snow found the cause 答案: Part 1.A Part 2.C Part 3.B 英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 Step Three:Careful reading Read the text and then choose the best answers. 1.What’s the purpose of the text? A.To show us how difficult it was to find a cure for cholera. B.To tell us how John Snow found the cause of cholera and the cure for it. C.To show us how difficult it was to carry out experiments at that time. D.To tell us the way cholera spread and how serious it was. 答案: B 英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 2.Why was cholera called “King Cholera” in the text? A.Because cholera caused many deaths. B.Because it got its name from Queen Victoria. C.Because cholera was the most deadly disease of its day. D.Because it was defeated with the help of the king. 答案: C 英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 3.Why did John Snow attend Queen Victoria as her personal physician? A.Because he was wellknown all over the world. B.Because he was expert at medical science. C.Because he was an old doctor. D.Because Queen Victoria liked him very much. 答案: B 英 语 必修5 Unit 1 Great scientists 点点释疑· 把课文读懂 4.How was “King Cholera” defeated? A.By not polluting the river again. B.By eating healthy diets. C.By delivering the water from other rivers. D.By stopping drinking the polluted water. 答案: D 英 语 必修5 Un

相关文档

2018-2019学年度人教版必修五Unit2The United Kingdomperiod1Waming up and reading课件(36张)
2018-2019学年度人教版必修五Unit4Making the newsPeriod1Warming up and reading课件(40张)
2018-2019学年度人教版必修五Unit3Life in the futurePeriod1Wrming up and reading课件(39张)
2018-2019学年度人教版必修五Unit 3 Life in the FuturePeriod1Warming up and reading课件(34张)
2018-2019学年度人教版必修五 Unit 5 First Aid Period 1Warming up and reading 课件(共30张PPT)
2018-2019学年高中英语人教版必修四课件:Unit 5 Section Ⅰ Reading (Warming Up & Reading)
2018-2019学年人教版高中英语必修一课件:Unit5 Section Ⅰ Warming Up & Reading — Pre-reading
2018-2019学年人教版高中英语必修一课件:Unit1 Section Ⅰ Warming Up & Reading — Pre-reading
2018-2019学年人教版高中英语必修一课件:Unit5 Section Ⅱ Warming Up & Reading — Language Points
2018-2019学年人教版高中英语必修一课件:Unit1 Section Ⅰ Warming Up & Reading — Pre_reading1
电脑版